Persbericht

Overwinning ADO op Telstar en bezoek selectie in Sir Winston Rijswijk

PERSBERICHT – 22 maart 2022, Rijswijk

Op maandagavond 21 maart 2022 heeft ADO Den Haag na een zwaarbevochten wedstrijd de zege geboekt in de Keuken Kampioen Divisie. ADO Den Haag was met 2-1 te sterk voor Telstar, hierdoor is er weer een overwinning geboekt na een reeks van vier wedstrijden zonder een driepunter. ADO Den Haag staat nu op de zesde positie op de ranglijst.

Sir Winston Leisure Group is al jaren een vertrouwde partner en sponsor van ADO Den Haag met zijn diverse bedrijven waaronder Sir Winston Fun & Games, Sir Winston Casino en eetcafé De Halve Maan. De rasechte Hagenaar en ondernemer Harry Ballemaker is verder ontzettend trots op het behaalde resultaat en heeft onlangs de voltallige selectie en staf mogen ontvangen in zijn Sir Winston Club in het Leisure Center in Rijswijk. Hier werden alle spelers en staf voorzien van een heerlijke maaltijd en entertainment, naderhand is er nog na geborreld in het bekende eetcafé van de familie Ballemaker ‘De Halve Maan’.

Harry hoopt op een vervolg van de daadkracht en inzet van de selectie voor de rest van het seizoen en heeft er het volste vertrouwen in dat ADO Den Haag een spoedige terugkeer zal hebben in de Eredivisie.